Personal training in Alkmaar

Onze gediplomeerde en volledig gecertificeerde personal trainer Ben Skinner helpt mensen in Alkmaar en omstreken om fitter te worden, een omslag te maken naar een actieve, gezonde lifestyle. 

Bij Rise Up Sporttherapie staat úw doel centraal. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden om dat doel het best te realiseren, op een manier die bij ú past. Dankzij onze expertise en ruime ervaring op het gebied van personal training, kunnen wij putten uit een enorme hoeveelheid trainingsvormen, oefeningen en schema’s. Deze worden echter altijd afgestemd op uw lichamelijke gesteldheid, belastbaarheid, niveau, voorkeuren, agenda en natuurlijk uw doel.

“Ik was in het begin teleurgesteld. Ik vond sommige oefeningen erg zwaar. Ik wist ook wel dat dat kwam doordat ik zelf te zwaar was, maar toch. Trainer Ben leerde me om hier juist motivatie uit te putten en om elke keer dat het weer iets beter ging, als een kleine overwinning te zien. Toen ging de knop om. Twee weken later was ik vijf kilo lichter!”

Sarah uit Alkmaar

Wat is uw doel?

Ik wil afvallen!

Ik wil afvallen!

Gewicht verliezen is voor veel mensen al lastig genoeg. Helaas komt een groot deel van de ‘afvallers’ snel weer aan en is de vaak grote inspanning voor niets geweest. Sommige mensen missen de kennis om met sporten het gewenste resultaat te bereiken of missen de focus om dit in hun eentje te doen. Anderen zoeken het in diëten of het beperken van de calorie-inname tot soms onverantwoord lage waarden. Wat uw reden ook is: in veel gevallen is er sprake van een vicieuze cirkel. Als u een blijvende verandering wilt zien, dan moet u eerst het gedrag dat tot de huidige situatie heeft geleid, veranderen.

Wij hebben al tientallen mensen geholpen om hún cirkel te doorbreken. Wij doen dit door samen met u een traject uit te stippelen waarmee u via diverse kleine doelen naar één groot doel toewerkt. Want één ding staat vast: u gaat uzelf tegenkomen. Wij helpen u, motiveren en coachen u, met als doel om dagelijks een overwinning te boeken op uzelf. U ziet resultaat, raakt (en blijft!) gemotiveerd en behaalt dat ooit zo ongrijpbare doel.

Omdat u uw totale levensstijl heeft verbeterd, blijft u op gewicht. U voelt zich fit, zowel mentaal als fysiek. U kunt vervolgens zelfstandig verder trainen en weet wat voor u de juiste voeding is.

Ik wil verantwoord en blessurevrij sporten!

Ik wil verantwoord en blessurevrij sporten!

Sommige mensen beginnen vol enthousiasme aan een nieuw sportavontuur,  vastbesloten fitter te worden. En dan is er een blessure. Die hen de dagen en weken erna ervan weerhoudt om te sporten. De een loopt zo’n blessure op als direct gevolg van die extra kilo’s die hij of zij juist zo graag kwijt wilde raken, de ander raakt geblesseerd omdat hij of zij niet op de juiste manier sport.

Rise Up Sporttherapie biedt naast personal training ook sportmassage en mobiliteitstraining. Wij gebruiken onze kennis van het complexe menselijk lichaam om u te helpen op een verantwoorde manier en blessurevrij te sporten. Eventuele zwakke plekken leert u op een verantwoorde manier te belasten en te versterken, zodat u uit elke oefening een optimaal resultaat haalt. In onze praktijk bieden wij u de mogelijkheid om personal training te combineren met onze andere specialismen, om u te helpen het beste uit uzelf te halen.

Ik wil (weer) trainen, maar liever niet in een drukke sportschool...

Ik wil (weer) trainen, maar liever niet in een drukke sportschool…

Sportscholen zijn niet ieders ‘cup of tea’. Men voelt zich er bekeken, vindt de cultuur niet prettig, wordt geen wijs uit de enorme hoeveelheid apparaten, vindt het lastig om op zichzelf te zijn aangewezen of ervaart de aanwezigheid van veel zeer getrainde mensen intimiderend. De drempel om naar de sportschool te gaan wordt daardoor steeds hoger. Bij Rise Up Sporttherapie traint u individueel, onder onze begeleiding. Heel gericht, met oefeningen die op u zijn afgestemd. Zonder drukte en een wirwar aan apparaten, binnen een ondersteunende en ontspannen sfeer bij Crossfit Alkmaar.

Ik wil meer spiermassa kweken!

Ik wil meer spiermassa kweken!

U sport al en wilt graag meer spiermassa. Wij helpen u hierbij met gerichte oefeningen, passende trainingsvormen en het juiste voedingsadvies. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring met het menselijk lichaam helpen wij u om het beste uit uzelf te halen. U leert op een verantwoorde manier de oefeningen uit te voeren, zodat u optimaal en blessurevrij kunt trainen – met zichtbaar resultaat.

Ik sport fanatiek en wil meer uit mezelf halen!

Ik sport fanatiek en wil meer uit mezelf halen!

U sport al. Gericht, fanatiek en misschien zelfs met uw eigen trainer. Ondanks dat u bewust en weloverwogen traint, merkt u dat u minder snel uw doelen bereikt, of dat uw voortgang misschien zelfs stagneert. Wij bieden naast personal training ook voedingsadviezen, sportmassage en mobiliteitstraining. De kracht van Rise Up Sporttherapie is de bundeling van deze kennis en expertise en ziet u terug in onze trainingen.

De oefeningen die wij u bieden zijn gericht op het behalen van een – voor u – optimaal bewegingstraject, zodat u meer uit uw trainingen en dus uzelf kunt halen. Wij leggen specifiek de focus op een optimale werking van uw spieren en gewrichten in relatie tot de gevraagde inspanning bij uw sporttrainingen. Wij leren u een correcte en verantwoorde manier van bewegen bij het uitvoeren van uw oefeningen en versterken specifieke spiergroepen die nodig zijn bij het uitoefenen van uw sport. Hierdoor sluiten onze trainingen naadloos aan op uw huidige training en behaalt u betere resultaten.

Waarom kiezen voor personal training bij Rise Up Sporttherapie?

U bent altijd onder begeleiding van iemand die:

Bij ons is personal training ook echt persoonlijk

Personal Training moet persoonlijk zijn. Want: de standaardcliënt bestaat niet. Daarom geloven wij ook niet in standaardpakketten, want wat voor de een werkt, hoeft niet per se voor de ander te werken.

Bij Rise Up Sporttherapie bespreken we tijdens een intake uw wensen en behoeften, beoordelen we uw lichamelijke gesteldheid, bepalen we uw belastbaarheid en uw conditieniveau en stellen we samen met u een doel. We brengen een persoonlijk advies uit over hoe vaak we samen gaan trainen per week, welke vorm van training of welke oefeningen we in gaan zetten en indien nodig een voedingsadvies/schema van een van onze partners.

Tijdens de personal training begeleiden en motiveren wij u om elke keer kleine doelen te behalen, waarmee we toewerken naar uw einddoel. Dit is een traject dat op basis van uw voortgang en naar uw persoonlijke situatie wordt aangepast. Zo boekt u elke dag een overwinning op uzelf en bereikt u uw einddoel. Want alleen met een persoonlijke, op u afgestemde begeleiding, raakt en blijft u gemotiveerd en haalt u het beste uit uzelf.

liever samen met uw partner trainen?

Meer informatie

Ik wil meer weten over personal training bij Rise Up Sporttherapie!

Back To Top