skip to Main Content

DUO Personal training in Alkmaar

Onze gediplomeerde en volledig gecertificeerde personal trainer Ben Skinner helpt mensen in Alkmaar en omstreken om fitter te worden en een omslag te maken naar een meer actieve en gezonde lifestyle.

Is het voor jou makkelijker om te trainen met een vriend of vriendin? Raak jij extra gemotiveerd door samen met jouw partner een workout te doen? Of zou je graag een personal trainer willen inhuren, maar vind je de kosten erg hoog? Neem dan iemand mee! 

Ook al doe je het samen, ook met een Duo Personal Training ontvang je de persoonlijk aanpak van Rise Up Sporttherapie. Jullie zetten een eigen doel en gaan onder begeleiding van Ben trainen naar dat doel. 

Dankzij onze expertise en ruime ervaring op het gebied van personal training, kunnen wij putten uit een enorme hoeveelheid trainingsvormen, oefeningen en schema’s die speciaal zijn afgestemd op jou. Een Personal Training op maat, die rekening houdt met jouw lichamelijk gesteldheid, belastbaarheid, niveau, voorkeur, agenda en natuurlijk jouw persoonlijke doel.

Duo personal training bij Rise Up Sporttherapie:

Samen trainen met de professionele ondersteuning van Rise Up, een gezonde dosis competitie en natuurlijk ook plezier!
Spreekt dit jou aan? Dan is Duo Personal Training bij Rise Up Sporttherapie echt iets voor jullie!

Waarom kiezen voor Duo Personal Training bij Rise Up Sporttherapie

”Sarah uit Alkmaar” Ook al is het samen, bij ons is een Duo Personal Training ook echt persoonlijk. 

Een Personal training moet persoonlijk zijn, ook al deel jij jouw sessie met jouw partner. Een standaard-client bestaat niet; wij geloven niet in standaardpakketten. Wat voor de een werkt, hoeft niet per se voor een ander te werken.

Bij Rise Up Sporttherapie bespreken we tijdens een intake jouw wensen en behoeften, beoordelen we jouw lichamelijke gesteldheid, bepalen we jouw belastbaarheid en conditieniveau en stellen we samen jouw doel. Hetzelfde doen we ook voor jouw partner.  

We geven een advies op maat over hoe vaak we samen gaan trainen per week, welke vorm van training of welke oefeningen we in gaan zetten en, indien nodig, voorzien we je van een voedingsadvies/schema van een van onze partners.

Tijdens de Duo Personal Training sessies begeleiden en motiveren wij jou en je partner om elke keer kleine doelen te behalen. Zo boeken jullie elke keer een overwinning op jezelf op de weg naar je einddoel! Alleen met een persoonlijke, op jou afgestemde begeleiding, ben en blijf je gemotiveerd en haal je het beste uit jezelf en je partner!

Ik wil meer weten over Duo Personal Training bij Rise Up Sporttherapie

Back To Top